Torsdag

Sådär då var man nyduschad och fresch igen. Idag var det torsdag och det innebär sovmorgon till klckan 9.15, känns riktigt lyxigt att bara få ligga kvar i sin varma säng och somna om när resten av familjen är uppe och brötar klockan sju!
I plugget var det mest Engelska provet som var i fokus då nästan hela klassen satt 45 minuter över tiden för att hetsigt få klottrat ner all fakta de samlat ihop från wikipedia.

Väl hemma var det bara att lämna av skolväskan och kasta upp tennisraket på ryggen och ta sig bort till hallen. Det är alltid lika kul, älskar de männinskor som verkligen kan bjuda på sig själv! Sedan blev det Sex and the City kväll med grönt te och nybakad äpplekaka. Det har blivit mycket av den kakan nu den sista tiden men när man har massa trägårdsäpplen hemma som bara ligger och blir dåliga om man inte äter upp dem så är det lika bra att göra någonting åt det.  Ja ja , lite får man faktiskit unna sig! Nu är det allt dags att hoppa till sängs och försköka hinna med sömntåget. Vi ses imon puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0