It's the final count down

hej hej folket! vill bara hinna med att säga gott nytt år till er alla innan hela partykvällen drar igång.
hoppas ni får en underbar kväll men goa vänner som en bra start på det nya året, det ska i alla fall jag ha. så nu är det bara att säga hejdå till 2008 och öppna famnen för ett nytt år med massa nya äventyr, ciao!

En vinterdagdag i skärgården








Mollösund

Christmas









influence, velourväska, massa smink + sminkväska och viktor och rolf parfym var bara några underbara julklappar som tomten kom med, jag måste varit riktigt snäll i år!

Squares at 23.41


An Olsen twin


081222


god morgon på er. har precis masat mig upp ur sängen för att ge mig ut i solens sken. ser ut att bli en helt underbar dag idag med strålande sol och några få plus grader, inget jul väder precis men bättre än regn i alla fall. ska alldeles strax träffa jennifer för lite julstök och mys inför den stora dagen som väntar. men nu är det allt dags att hoppa ur pyjamasen och käka lite frukost. kram på er!


Our christmas tree

Two white pics




Christmas party!

hallå bloggen. ledsen för dålig uppdatering men det har varit mycket nu den senaste tiden. torsdag var det  julavslutning på konserthuset med stependieutdelning och två av mina vänner fick det detta året, jag är stolt över er!
jag själv fick stedendiet förra året och jag har aldrig varit så stolt i hela mitt liv. lovets första timmar firades sedan med tjejgänget på café Tintin och en härlig kycklingsallad. dagen avslutades med ett underbart biobesök tillsammans med matilda och vi föll helt pladask för wayfarerkillen i Twilight, mums på honm säger jag bara!

igår ägnades dagen till att  julstäda i mitt rum så nu är det helt skinande rent, men det tog ju sin lilla tid.
sedan blev det årets första besök på "jul på liseberg" och första destinationen var som vanligt kaninhuset, mina vänner bara suckar och skrattar åt mig men kaninerna är en del av hela "lisebergs upplevelsen" och en värmande grön famn är alltid mysigt. sedan var det tänkt att vi skulle till en fest men det sket sig totalt så när klockan var nio och alla planer var helt bort blåsta tog vi saken i egna händer och hoppade på första buss in till stan.  resten av kvällen blev riktigt galen, lite ragg på cafépersonal, salta pommes frites på BK, kisspaus vid domkyrkan, ramlanden på avenyn, telefonsamtal med "främlingar" och uppraddade av några trevliga killar till Kristan Antillas spelning och enormt många skratt är små utdrag av kvällen.  dags att kila mina kära vänner, ha en toppen kväll, tjingeling!

081216

hallå folket. nu känns det verkligen att julen börjar närma sig. julstöket och julklappspaniken är i full gång och hetsen inför de allra sista proven, inlämningar , redovisningar etc är nästan galnare än vanligt.
jaja, chilla på det folk, don't worrie be happy!
idag var det bara två lektioner  och matteprov som gällde och sedan var planen att jag skulle åka och träna och hinna pluggat lite men nej så blev det inte. istället blev jag fast i stan med julklappshopping and fika med carro, herregud är ordet som beskriver oss ganska bra! nu blir det i alla fall pepparkakshusbyggande och sedan en liten promenix för att inhandla veckans sofis mode. ciao!


Fridaynight

hallå bloggen! jag är på språng som vanligt så jag ska fatta mig kort. dagen har varit fin fin, lite julklappshandel och träning på det. ikväll är det i alla fall idolfinalen hos ida som väntas och sedan finns det partyplaner på det, vi får väl se vart jag hamnar. hoppas att ni får en toppen kväll, ciao!



Gothemburg at 15.06 a wednesday afternoon










Yesterdsays'


monki,acne,syrrans och din sko

Tidig morgon och pepparkaksbak

Nu har även jag och syrran satt händerna i årets första pepparkaksdeg och gott blev det! mysigt med det här julstöket som börjar kommer mer och mer och nu är det allt dags att även jag får pallrat mig bort till liseberg och ta in all julanda som sprids. men det blir inte ikväll, utan nu är det jag som tar med mig mina spanska böcker in i ett tomt rum för att plugga, pluga, plugga. ciao!

 


Black black black


weekday, h&m

dance.dance.dance...

tjenixen på er. kom hem från skolan alldeles nyss efter att ha repiterat folkdansen inför kvällens show i lisebergshallen, kommer bli svin kul! nu ska ska jag bara kasta i mig lite mat och försöka få knött på mig en av skolansfolkdräkter (vilket är ungefär 15kg tyg) sedan bär det av till lisebergshallen. ha en toppen kväll, ciao!





Not todays outfit


converse, transparant, secondhand, weekday,h&m, h&m och väskan kommer
 från mammas garderob.

hello world!

hej hej gott folk! dags för en efterlängtad uppdatering och den kommer här.
mycket har hänt de senaste dagarna och livet är ALDRIG lugnt på en skola som Samskolan!
helgen var helt störet skön med ett riktigt fredagsfrosseri bland kladdkaka och våfflor framför hederliga OC med ett gäng helt sjukt sköna människor. detta gav ett resultat av magont som jag inte vet om det var alla gapskratt eller lite för mycket gottgot, kul hade vi i alla fall.

lördagen var inte sämre den med fest i Haga för födelsedagsbarnan Olivia och Karolina som även det medförde magont dagen där på, men dock av andra skäl,men gisses vad kul vi hade!
jag och carro hamnade på ett litet sidospår påvägen hem då vi träffade ett gäng partyglada människor från Miami och Mellbourn som vi tog med till nefertiti.

helgen gick och inte en enda bok öppnades förän på söndagkväll vid åtta tiden då jag kände mig redo att ta mig an religionsplugget inför provet jag har haft idag.
för stunden är det tisdagkväll och religionprovet är äntligen gjort. snart blir det en liten nattapromenix men innan dess har jag en stor franskainlämning att skriva klart. det är helt sjukt hur mycket alla lärare bara öser över en med nya prov och inlämningar de här sista veckorna innan jul! kul är i alla fall att  imorgon dansar alla samskoliter folkdans i lisebergshallen. det är så kul att se alla springa runt i folkdräkt och hetsa inför bulleken (anmälda personer får gå upp på scen och äta upp en bulle, utan att använda händerna, med alla personer som dem har strulat med på skolan under året) det är vad som står på agendan för imorgon kväll, puss på er!

RSS 2.0