23.42 and some random pics






Foto: Jag

Chopenhagen in black and white



























Chopenhagen 081029 vilket äventyr!

Homegirl

Hallå alla kära bloggare! Hemkommen från Köpenhamn, skutan och gymmet är jag och livet leker.
Köpenhamn välkomnade oss med en klarblå himmel och strålande sol vilket var toppen efter SEX timmars tågluffande! Japp ni läste rätt, allt från att någon hade hoppat framför tåget till att kablar hängde och slängde där de inte borde gjorde att resan tog sådär två timmar längre än väntat. SJ måste ha världens sämsta kommunikation,  för alltid är det något!
 Men Köpenhamn och vår resa var sjukt kul med alla konstiga händelser. Det börjar med att jag, efter tio minuter träffade min klasskompis Bea, sedan hinner vi gå sådär två hundra meter tills jag springer in i mina grannar, snacka om att världen är liten!

Sedan för att fatta mig kort lyckades jag tappa min efterlängtade Ben and Jerry kulglass rakt ner i papperskorgen innan jag ens hade smakat , blixtsnabbt var alla framme med sina kameror för att dokumentera  denna enormt roliga händelser, mendans jag inte var långt ifrån tårar vill jag säga. 
Eftersom jag inte förstår ett ord danska, det är som att prata kinesiska med mig, så trodde jag att killen sa att vattnet kostade femtio danska kronor när det i självaverket kostade femton så det blev ju lite pinsamt eftersom jag hade stått och gapat och i princip idiotförklarar alla danskar. 

Väl hemma fick vi ju provsmaka våra inköp och se hur bra vår uppfattning är om häxdrycker för 18kr, så den dagen slutade lyckligt! Mindre rolig var dagen där på, att gå upp halv nio med dunkade huvud för att sedan åka till mormor för att prova folkdräckten som jag ska ha på skolans folkdans den 3 december, var inte super kul direkt!

Idag har jag lyckats ta mig samman och plugga lite, powerwalkat och tränat, känner mig duktig som har varit så deciplinerad en lovdag, herregud, vart ska detta sluta!? Nu ska jag dra mig ut i halloweennatten och träffa lite sköna vänner, puss på er!

A trainwreck from Chopenhagen

God morgon kära bloggare! Nu sitter jag på tåget  påväg mot Köpenhamn och dagen ser ut att bli helt toppen. Jag har med nöd och näppe lyckats sno åt mig Daniels dator och tänkte passa på att blogga lite men också kolla upp lite smultronställen innna vi kliver ut på perongen i Köpenhamn. Nu tiitar solen fram bakom molnen och dagen ser ut att bli riktigt bra. Mysigt att se den mörka, tidiga morgonen bli allt ljsare och ljusare, att titta på och se hur natt långsamt blir till dag. Härligt att se de färgglada träden och de vidsträckta ängarna bre ut sig så långt ögat kan nå.  Nu är det nog dags att  haka på morgon flummet som börjar komma och Anna kitlar mig uppmärksamat på örat så got to go. Kram på er!





Competition

Jag är med i en tävling om att vinna en Luella t-shirt här.
Nu är det dags att hoppa till sängs om jag ska hinna få några timmars sömn i natt. Imorgon är det upp före tuppen för att hinna med 06.20 tåget till Köpenhamn. Puss på er!


La la la

Dags för ett nytt musiktips så här en mörka och kylig Oktoberdag och då passar Just Jack med låten Starz in their eyes helt perfekt. En partylåt som skruvar upp humöret och partyt till max. En stört skön låt där dansgolvet blir helt galet av lyckorus, den låten kan man inte misslyckas med. På med partyoutfiten och skruva upp volymen, nu är det fest!


Tuesday

Tisdag idag och väckarklockan ringde 9.15, då var det bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för en dag på stan med Jennifer. Fönstershoppade ett tag  innan vi kände att det kurrade i magen och det var dags för hallonpaj på Café Vallgatan, myspys och massa skvaller som vanligt.  Fick även växlat alla mina pengar till Köpenhamnresan.

Imorgon 06.20 sitter jag och mina go vänner på ett x2000 tåg påväg mot Köpenhamn. En hel dag i en mysig huvudstad med underbara vänner och förhoppningsvis med lika mycket stålande solsken som idag, kan det bli mycket bättre? Ska få packat det sista inför resan nu och sedan är det hopp i säng, puss på er!





Today's



                                                 Skor: Din Sko
                                                 Tights: Syrrans
                                                 Kjol: Indiska
                                                 T-shirt: Velour

22.49 with a hat





Today's





                                                Stickad tröja: Monki
                                                Skärp: H&M
                                                Klocka: Mormors
                                                Tights: Syrrans
                                                 Skor: Din sko 

Vacation

Första dagen på lovet och jag mår tipptopp, kanske beror det på mitt underbara sällskap, Sara, som flummar runt som aldrig förr.  Idag har inte många ansträngningar gjorts. Pluggat och bloggat runt med Sara är hur dagen har sett ut i stort sätt. Fick faktiskt kommit utanför dörren då jag och syrran vandrade bort till Ica och fick köpt måndagsmåstet Sofis mode. Lyckades faktiskt göra middag till hela familjen, vilket händer sådär tre gånger om året, så jag känner mig riktigt stolt. Kvällen fortsätter i samma tempo då det blir te och Sex and the city all night long. Jag vet inte vilken gång i ordningen det är som jag börjar om på den serien, 8? Ha en toppen kväll puss på er!






Utanpå



                                         Jeans: Nudie
                                         T-Shirt: Acne
                                         Kofta: Weekday
                                         Väska: Second hand

Sunday night

Så där nu är jag hemkommen från mitt core bosu pass och jag mår helt toppen. Jag och Sara tittade in en snabbis på Weekday innan träningen och gick och drömde bort oss bland alla snygga kläder, vill ha ,vill ha säger jag bara!

Snart blir det stor främat hemma hos Fröken Cornelia då Fröken Sara kommer och livar upp söndags kvällen. Nybakade bullar med te framför Sex and the city är val hur kvällen kommer att se ut. Tjillivippen på er!

  


Gårdagens



                                              Skor: Din sko
                                              Klännig: Att (Åhlens märke)
                                              T-shirt: Monki
                                               Kavaj:Monki
                                               Halsduk: H&M
                                               Väska: Mammas

081024


Påväg hem från friskis, svettig och go!

                                         Skor: Din Sko
                                         Jeans: Whyred
                                         Kappa: Zara
                                         Halsduk: H&M
                                         Väska: Mammas

Söndag

Hej hej hallå alla bloggers där ute! Grymt ledsen för dålig uppdatering, fy skäms på mig, men jag har ärligtalat  inte hunnit.
Fredag var det pulsträning med min underbara bloggfriend Matilda , men go som hon är hade hon glömt skorna kvar i omklädningsrummet efter gympan så hon körde på i strumplesten. När jag väl kom hem efter ett regnigt och kaosartat Göteborg väntade Lovisa  hemma hos mig, riktigt kul att få träffa henne igen. Så kvällen spenderades med en stycke godispåse ,en stycke OC-box och Lovisas härliga jag.

Lördag  var inte sämmre den. Mamma fick tvingat med mig till stan på förmiddagen och där var vi inte ensamma kan jag ju säga. Inne på Weekday sprang jag på Sara och Britta som berättade att våran sköna kompis Anna (Näcken) skulle ha spelning med hennes band på kvällen och därmed var kvällens planer bokade.  Väl hemma tog jag och syster-yster oss en powerwalk  men sedan fick jag agera mammas högra hand när hon panikartat sprang runt i hela huset  och gjorde sig i ording inför kvällens fest, medans pappa var klar på två röda. Efter lite för många OC avsnitt var det dags för även mig att ge mig ut i regnet och stormen.

Jag och Anna (Balls) kom med nöd och näppe fram till Gamlestaden. Först glömde vi att hoppa av på hållplatsen och det var nära att vi missade att gå va på hållplatsen därpå om inte vi fått dragit upp dörrarna i sistsa sekund. Sedan var det dags att försöka hitta ett stället kallat "Underjorden" och av en slump hamnade vi efter en tid i dörröppningen till ett minirum belamrat med soffer och ett dj-bås. Där mötes vi av väldigt alternativa människor, om man inte hade dreadlocks/ snaggad (kille som tjej), percingar, tatueringar  och var vegan så var man en uttittad outsider. Efter ett tag förstod vi att spelningen inte skulle vara där utan i en aula på andra sidan rummet. När vi väl fått kommit oss in var det Clemens non papas tur att in ta scenen och efter ganska många soundchecks så drog dem igång.
Dem är så skön och det är riktigt kul att se dem släppa loss där uppe på scenen. Kvällen slutade med att jag och Anna(Balls) tog oss hem i regnet igen, och det var riktigt flummigt. Väl hemma somnade jag i soffan , in runnad i mitt duntäcke, framför OC och där slutade lördagskvällen. Lyckad kväll!

Idag är det söndag och jag myser mest här i min pyjamas med en kopp te och lyssnar på regnet som smattrar rätt bra på rutan. Snart är det dags att slänga upp träningsväskan på axeln och ge sig ut i rusket för att möta upp Sara för ett core bosu pass innen i stan. Ha en toppen dag, tjeninxen på er!

Today I'm wearing this


Foto: Carro
                                         Skor: Converse
                                         Jeans: Monki
                                         Tröja: Weekday(Man)
                                         Legohalsband: Present
                                         Väska: Mammas


Torsdag

Hej alla bloggare! Ledsen för dålig uppdatering men jag har arbetat med mitt svenska arbete hela dagen efter som jag inte gjort ett jota under dem fem veckora som vi har haft på oss att göra arbetet på, så då blir det till att panik skriva sista dagen. Idag efter skolan blev det en snabb tripp till Frölunda Torg med mami och kom hem med en kofta, ett par örhängen och skor rikare .När vi kom hem var pappa och syrran skit sega och jag och mamma håll på att svimma av hunger så det var bara att hoppa in i bilen igen och köra bort tll Önneredspizzeria, ibland får man faktiskt unna sig (så länge det får plats på en gaffel låter ju egentligen mitt nya motto)! Nu är det snart dags att nana, alla kan faktiskt inte leva upp till Carro-livsstilen (festa på onsdagar fram till tidiga morgonen) tjenixen på er!


Din Sko


Bik Bok (trodde aldrig jag skulle sätta en fot där inne, men skenet kan bedra)


Musikmåste

Kvällens godnattvisa är för en gångs skull en lugn en, och idag är det Anna Ternheim med låter What have I done som går på repeat tills jag somnar. Jag önskade verkligen att jag kunde få ha Anna här bevid mig, sittandes på sängkanten och sjunga denna vackra visa tills jag somnar in, jaja drömma går ju.  Dagens mest spelade är The whitest boy alives- Burning, en stört go låt som sätter igång dansmuskerna, lyssna och njut ! Nu är det dags att hoppa till kojs, puss på er!



The Whitest Boy Alive


Onsdag

En riktig härlig dag idag med tanke på att jag somnade  till dunket av p3 hip hop och Momma I'm so sorry  med Clipse, riktigt skön låt som jag varmt kan  rekomendera!
 Idag var det franskaprov i skolan som gällde och det var bara att tuta och köra och hoppas på det bästa.  Vi blev också  intruduserade av folkdansen som vi ska dansa nu på gympan fram till Lucia ungefär och det ska verkligen skit kul! Jag skrattade ju så jag fick magknip förra året så jag hoppas att det blir lika roligt detta. I kväll ska jag på Weekdays  öppningsfest med Oskar och Sara, så vi får hoppas att det finns några slantar kvar i plånboken när alla öppningserbjudanden väcker Cornelias vill-ha-begär till liv! Ska bli skit kul med massa skönt modefolk och kanske en modevisning eller två som ryktet säger. Ha en toppen kväll, tjenixen på er=)




081022


 Jag med årets skolkatalog

                                                      Skor: Converse
                                                      Byxor: Topshop
                                                      T-shirt: Monki
                                                      Kavaj: Monki
                                                      Väska: Mammas
                                                      Legohalsband: Present


La la la...

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg med dagens låt ,och som jag sa redan på lunchen idag, är  Kents- Vy från ett luftslott (du och jag Ellinor^^). Helt cpbra låt som sätter sig på hjärnan genom ett trolslag, och så sitter den där resten av dagen. Riktigt skön och det bara spritter i hela kroppen, danssugen till tusen! Kolla in youtube och njut (jag orkar inte lägga upp) Nu väntar sängen (kan inte minnas senast jag gick och la med innan halv elva) vi ses imon kompisar, ciao!


Kent


Tisdag

Så, då var man tjock ,mätt och lycklig som min pappa brukar säga så här efter maten.  Tisdag idag och jag pluggar till franskaprovet som är imorron, men så många böcker, så mycket läxor, så lite tid och så lite ork!
Fick hunnit med en snabb träff med Jenni idag efter skolan, alltid lika uppiggande=) Men nu är det dags att bege sig tillbaka in i de franska böckernas värld men självklart finns Navid Modiri & Gdarnas nya platta i bakgrunden som skön plugggmusik, puss!




Today i'm wearing this



                                                  Skor: Syrrans converse
                                                  Jeans: Monki
                                                  Linne: Filippa K
                                                  Tröja: Second hand
                                                  Sjal: Second hand

Godnattvisa

Kvällen avslutas med dagens favorti låt som är Kristian Anttils Västra Frölunda. Den låten har verkligen fastnat och jag  går runt och nynnar halvt för mig själv " kom till västra frölunda" medans folk blänger konstigt på mig och undrar vad jag sysslar med när de hör min falska stämma^^ Nu är det hopp i säng som gäller  för min del så natti natti på er, vi ses imon.


Kristian Anttila

Måndag

Sådär, nu är jag precis hemkommen från min båtkörkortskurs och magmusklerna har fått sig en regäl omgång av alla skrattattacker. Det är alltid lika kul att träffa "familjen"(mina seglar kompisar) för det spelar ingen roll hur lång tid det tar mellan våra träffar för det är som att man sågs igår och så fortsätter flummet där det avsluttades senast! Nu blir det i alla fall lite franska-prov-plugg-tid innan kvällen avslutas med en Beckfilm, puss på er!



Så här såg jag ut idag: (haha, jag ser jätte svettig ut, men det är så man ser ut efter att ha gått genom en dunder skur med regn )

Jeans: Whyred
Spetscape: Monki


Helg

Så var helgen förbi genom ett fingerknäpp, varför går den alltid så fort!?
Jaja, jag fick i alla fall gjort en hel del, lördag var det Navid Modiri på Sticky och sedan bar det av hem till Sara för The Hills maraton all night long. Gudarna kan ju vara ett av Göteborgs skönaste band med deras pop-synt-reagge musik och helt underbara publik som dansar och sjungar utan några som helst hämningar. Störda nog som dem är delade dem ut apmasker till hela publiken "bara för att de vill vara först med något", så hela publiken dansad loss iklädda apmasker. Efter spelningen fick jag knött mig fram i kön och köpt deras nya platt och självklart fick jag den signerade av Navid  som berätta att Cornelia är det finast en tjej kan heta, wiie! Väl hemma hos Sara, efter att jag blivit drängt av skyfallat  regn, så blev det te och The Hills kväll blandat med planering för alla våra äventyr vi vill ge oss ut på!


























Navid Modiri och gudarna 081018

Lördag

Nu är jag precis hemkommen från en snabbis på Frölunda Torg och  plåmboken är lite smalare än innan. Jag fick  köpt ännu en halsduk, jag tror det är den fjärde den här hösten,ett par vantar och tre par strumpbyxor.
Hittade en helt underbar väska från Don Donna men med det priset får jag hålla tummarna att tomten hittar min önskelista.

Ikväll bär det av till Sticky för att digga till Navid Modiris störtsköna musik och sedan vidar hem till Sara,för än är natten ung. Vilken toppen kväll, den kombinationen kan ju bara inte gå fel!  Hoppas ni får en toppen kväll, pusspuss



Halsduk och vantar: H&M


Igår såg det ut så här!



                                                Skor: H&M
                                                Jeans: Cheap Monday
                                                Tröja: Att
                                                Väsak: Mammas
                                                Armband: H&M

God morgon

Jaaa...äntligen helg! Jag älskar att vakna upp på lördagar och veta att jag inte har några måsten alls (vilket typ aldrig händer, höhö)och idag är äntligen en sådan dag. Att ha en hel dag oplanerad och inte veta vad som komma skall är verkligen skitkul, för vem vet var man hamnar vid dagens slut?
 
Igår var det skola som vanligt och låt oss säga att beep-testet var helt klart dagens snackis. Alla hade halft panik och ångest över detta test att... ja typ alla var  nära spygränsen. Jag och min duracellkanin till vän,Matilda, fick i alla fall skrapat ihop 10,1, och jag tycker att vi kan känna oss mycket nöjda med det, bra jobbat kompis!
Men dagens träning slutade inte där, nej efter gympan bar det av till  gymmet där jag ,Ida och Matilda fick upp pulsen ännu en gång på ett rikgit hurtigt pulspass.

Fredag kväll spenderades framför Sex and the city filmen tillsammans med min fina flikka Jennifer och ett stort lass Ben and Jerry- Cookie Dough, två riktiga godingar! Det är så mysigt att bara kunna krypa upp i soffan med det bästa sällskapet man kan ha, medans vinden viner utanför fönstret. Nu ska jag nog hoppa i gympaskorna och ta dagens powerwalk, puss på er!


Torsdag

Sådär då var man nyduschad och fresch igen. Idag var det torsdag och det innebär sovmorgon till klckan 9.15, känns riktigt lyxigt att bara få ligga kvar i sin varma säng och somna om när resten av familjen är uppe och brötar klockan sju!
I plugget var det mest Engelska provet som var i fokus då nästan hela klassen satt 45 minuter över tiden för att hetsigt få klottrat ner all fakta de samlat ihop från wikipedia.

Väl hemma var det bara att lämna av skolväskan och kasta upp tennisraket på ryggen och ta sig bort till hallen. Det är alltid lika kul, älskar de männinskor som verkligen kan bjuda på sig själv! Sedan blev det Sex and the City kväll med grönt te och nybakad äpplekaka. Det har blivit mycket av den kakan nu den sista tiden men när man har massa trägårdsäpplen hemma som bara ligger och blir dåliga om man inte äter upp dem så är det lika bra att göra någonting åt det.  Ja ja , lite får man faktiskit unna sig! Nu är det allt dags att hoppa till sängs och försköka hinna med sömntåget. Vi ses imon puss på er!


Idag blev det så här


                                            Skor: Converse
                                            Jeans: Monki
                                            Jacka: Zara
                                            Väska: Mammas guldkorn=)
                                            Ring: H&M


Godnattvisa

Sådär, då var  sängen nybäddad och jag helt ny duschad. Då är det bara att hoppa i pyjamasen nu men först hade jag bara tänka att dela med mig av kvällens godnattvisa som idag är Nicest thing av Kate Nash. En helt underbar låt som verkligen sätter ord på alla känslor man har. Så ärlig, naken och otroligt stark låt  som verkligen visar sin sårbarhet, helt klockren!  Är verkligen ledsen att jag missade henne på årets Arvika, men, men då har man alltid en ursäkt att åka till London och se henne där på någon mysig klubb=) Nej nu är det allt dags att hoppa till sängs, det är ju en dag imorgon också, puss på er!


Kate Nash

Regn regn och åter regn!

Onsdag i dag och halva skolveckan har nu gått, jippi!
Efter den här första, enormt tröga, halvan känns det som stenen är i rullning och nu är det bara nerförsbacke kvar. Dagen började med det fruktade ekonomiprovet och ja, vem vet hur det gick, det återstår helt klart att se. Sedan har dagen mest varit fylld av regn, regn och åter regn och jag som inte äger ett enda paraflax (paraply) blir som alltid helt genom våt. Jackan läcker igenom så jag är helt dränkt plus att glassögonen blir helt igenimmade när det kalla regnet träffar dem, snacka om nördvarning på hög nivå! Men väl hemma så blev det myspys med Anna då vi kröp upp i soffan och satte på kultförklarade Eva & Adam fyra födelsedagar och ett fjasko, älska Tobbe säger jag bara! Den filmen är lika bra varje gång och när eftertexterna börjar rulla så har man alltid ökat på replikförrådet lite till. Efter denna lugna stund ringde Sara och hetsa om träning så då var det bara att kasta på sig träningskläderna och hoppa på bussen. Det blev ett core bosupass och det var verkligen svinkul och hur effektivt som helst,fyra av fem toasters! Man stod och hoppade runt på en halv pilates boll och gjorde massa rolig övningar, riktigt kul!
På vägen hem, med min vanliga tur, så missar jag precis bussen så jag fick vänta (i regnet , självklart!) i en hel halv timma! Funderar starkt på att skicka ett dampmail till Västtrafik om deras dåliga kommunikationer!
Väl hemma väntade mamma med så mycket nybakat bröd att det borde räcka för resten av året. Så nu sitter jag när med nybakat bröd och en stor kopp grönt te och mår helt toppen=) hoppas ni har det lika bra där ute i höstmörkret, puss på er!

I Muskihörnan

John blund knackar på dörren och jag känner att det är dags avsluta denna dagen med en favorit låt från dagen. Idag blir det Götgatan av Anna Järvinen från hennes senast platt "Jag fick feeling" som tar priset. Stört skön låt som jag kan digga till i evigheter! Det får bli kvällens vaggvisa. Puss på er!


Tisdag

Hallå alla fans! Kom precis in från en springrunda och är helt slut i benen. Fick värsta motionsattacken idag. Det hela började med att jag hoppade av tre busshållplatser innan mitt stopp på vägen hem från skolan. Som ni vet är jag ju ganska knäpp så där gick jag i stormen och konkade på alla mina böcker istället för att sitta på en varm buss. Väl hemma och fått pluggat i två timma kände jag att det var dags för ett avbrott så jag slängde på mig springskorna och var ute och körde intervallträning för att sedan runda av med jogging hem igen. Jag känner mig så stolt att jag bara kan befalla mig själv så där och sedan pressa mig själv till det uttersta att jag blir helt spyfärdig och benen bara viket sig under en medans hjärtat går på hörvarv. Men det är den där frihetskänslan jag får när jag springer som gör att det är så värt det! Nej nu är det allt dags att hoppa in i duschen känner jag och sedan blir det lite powerplugg för att få in det sista inför Ekonomiprovet imorgon. Tjillivippen på er<3












Bilder från Stockholms skärgård


Musikhörnan

Dagens bloggning avslutas som alltid med lite godbitar från min musikvärld. Idag har favoriten varit Dashboard med Modest Mouse. Den är helt klockren, det bara spritter i benen  när introt hetsigt bygger upp låten. Lyckorus som inte går att beskriva. Jag tror allt att musik är en drog och jag är helt klart beroende.



Modest Mouse

Dagens Outfit



 
                                                          Skor: Converse
                                                          Jeans: Whyred
                                                          Linne: Monki
                                                          Kavaj: Monki
                                                          Halsduk: Hunkydory
                                                          Ring: H&M


Måndag

Hallå alla bloggare där ute! Måndag igen och jag är på super humör. Mot alla odds  lyckas jag på något sätt  alltid med ett toppen humör på måndagar. Alla är trötta, sega och bakis efter helgens  röj men jag lyckas ofta med ett irriterande positivt och glatt humör (Carro, jag vet att du älskar mig precis som jag är^^) men någon duracellkanin är jag då inte. Nej sanningen är väl den att jag  går helt enkelt  på över tid och när jag väl sätter mig ner och vilar för några sekunder tar de inte lång tid innan John blund knackar på dörren. Nej nu börjar jag med mitt tjöt igen! Just nu blir det i alla fall lite powerplugg inför Företagsekonomiprovet på ondsdag. Det är under dessa två dagar innan prov som jag drar igång,  men för att citera en känd person "varför ändra på ett vinnande koncept, det har ju funkat toppen hittils?" Ciao!



En gamml dagens outfit, men snart kommer dagens.

Onsdag

Plugg, powerwalk, plugg, det är min onsdag det.
När jag kom hem fårn skolan idag var det bara att sätta sig ner och slå upp böckerna och speedplugga det sista inför Naturkunskapsprovet imorgon. Samhällare som jag är så har jag inget större intresse för det ämnet så det tar inte lång tid innan tankarna virrar iväg någon annan stans. Men efter några timmars pluggande fick jag tvingat med mamma och syrran ut på en timmes powerwalk, lika härligt varje gång. En helt underbar dag idag, solen glittrade och riktigt stekte på havet, åh vad jag älskar Göteborg! Men Göteborg (och bloggen) får klara sig utan mig några dagar nu eftersom jag åker till Stockholm på torsdag.
Stockholm, Stockholm, Stockholm...jag älskar  verkligen den staden! Vi får bara hoppas att jag lyckas komma hem utan att mitt konto ligger på -300:- . Nu måste jag verkligen packa det sista inför morgon dagen, ha en toppen kväll,Ciao!
 

Today I'm wearing this

                                      

                                            Grå kofta: H&M Herr
                                            Svart t-shirt: Weekday
                                            Shorts: Vintage
                                            Väska: En av mammas alla guldkorn
                                            Ring: H&M
                                           

Kvällspromenad

Kom precis hem från en nästan två timmar lång promenix med Jennifer. Kände oss jätte nyttiga då vi bestämde oss för att skippa fikan och ta en promenix istället men sedan kände vi att vi måste ju kompensera med något så vi gick och köpte oss var sin påse pisagenötten och gick och åt dem samtidigt. Riktigt smart måste jag säga, det blir liksom plus minus noll. Det var riktigt kul att träffa Jennifer igen, har inte sett henne sedan någon gång i augusti och det är på tok för länge sedan! Denna stört sköna tjej är helt underbar! Vi lyckas alltid komma in i flumm-flow och när vi skiljs åt går jag alltid hem med ett leende på läpparna.  Smarta som vi är har vi nu infört pluggtisdag, något jag verkligen kan rekomendera. Nu blir det  i alla fall lite powerpplugg och sen är det dags att hoppa i pyjamasen för imongon är en ny dag med nya äventyr. Ciao!












Dagens Outfit



Skor: Converse
Jeans : April 77
Vit body: Weekday
VInröd kofta: Weekday
Sjal: Syrrans
Ring: H&M


Studiedag

Härlig dag idag! En timma i skolan och så var den skoldagen avklarad. Duktig som jag var åkte jag, Ellinor, Ida och Carro x2 till stadsbiblioteket och pluggade inför naturkunskapsprovet på torsdag. Vi var riktigt flitiga men gång på gång är det alltid någon som svänger in på något roligare samtalsämne och då tar det inte lång tid innan våra skratt ekar genom halva biblioteket och dödande blickar kastas på en. Ska försöka få pluggat lite mer nu innan det blir promenix med Jennifer. Ciao!

                               

                                

                                


I Musikhörnan

Även denna kväll avslutas med en dagens låt som idag är Remain av geniala José González. Denna man ett geni, med ett helt underbart känslostarkt gitarrspel! Man blir helt trollbunden, lyssna och njut säger jag bara. För min egen del förs tankarna tillbaka till årets Siestafestival. Klockrent!
            
                                   

                                                    


Sara den underbara!

Min stört sköna kompis Sara klagar på att jag inte lagt upp bilder på henne på bloggen så därför slår jag till riktigt stort och dedikerar ett helt inlägg till henne. Sara du är en helt underbar tjej med stört go humor, du och jag har många fler äventyr att upptäcka!  Ciao

                                   


Måndagsmåste

   Måndag idag och det innebär det veckovana Sofis Mode inköpet hos indien i Brunnsparken.Han är alltid lika trevlig, oavsett hur stressad och kort i munn jag är mot honom, men han känner väl mig vid det här laget^^ Detta blir kvällsläsnigen för min del då jag lägger läxorna på hyllan och göttar ner mig med ett rykande färskt nummer av mode och lite bilar, kan det bli mycket bättre? Ciao!

                                      
 
                                       

Kruzenshtern 2008




























Kärlek till er alla!

EA-konsert

                                          

                                          

                                          

                                           

                                          
                                          Idolscenen blir nästa stopp!

Måndag

Måndagens skoldag har passerat och jag är hemkommen från skolan. Riktigt skön dag idag! Hade franska som vanligt följt av megalång håltimma då jag, Sara, Ellinor och Jonathan försökte plugga på Sideroad men den tiden flummades snabbt bort. När de andra sedan skulle på lektion lyckades jag även pallrat mig bort till Matilda och avbryta hennes pluggande. Dagens halleluja var ju helt klart skolans ea-konsert! Massa musikbegåvade eleven uppträder som om de aldrig har gjort något annat, helt sanslöst bra är dem! En stor tummen upp till David och hans band, som är en stor favorit bland tjejerna, det var helt suveränt! Nej nu måste jag allt slita mig från datorn och plugga lite naturkunskap inför provet på torsdag för under resten av kvällen väntas en träff med "Familjen"( Anna, Anna, Anna, Eko, Ogge , Emma och Julia) Ciao!

                             

                              

                              

                             

Musikhörnan

För att avsluta kvällen, och därmed veckan, lägger jag upp en dagens låt som är Elephant Gun av Beirut. En mysig låt som sprider värme och glädje trots sin vemodiga melodi.
På något vänster förs tankarna till jul på Liseberg...ja ja nu är det dags att dra på sig pyjamasen och krypa till kojs för imorgon är det en ny dag och en ny vecka och det innebär nya händelser och utmaningar, det vill jag ju bara inte missa=) Ciao 


                                     


Oktoberkväll

                                 

                                 

                                

Söndag

Söndagen är här igen och även denna vecka har bara sprungit förbi. Dagen började med att jag vakna av att regnet smattrade mot mitt  fönster så hårt att jag trodde att det skulle gå sönder. Det var en sådan där kall morgon då man bara vill dra täcket tätt intill sig och bara ligga  kvar och lyssna på regnets smattrande tills man somnar om, och det var precis vad jag gjorde. När jag väl fick pallrat mig upp sedan blev det faktiskt en powerwalk med mamma och lite pluggtid ute i solen som tittade fram. Riktigt duktig känner jag mig! När man väl tar tag i sig själv och sätter sig ner med skiten så rullar det oftast på riktigt bra. För stunden kom jag just hem från min "krussekväll" med "familjen", men det berättar jag mer om imorgon. Nu väntas det kvällste och nötter till Sex and the city, ciao!


                             

                               
                            
                               Mitt pluggberg bli mindre efter att ha avverkat en pluggstund i höstsolen

Dagens Outfit



Jeans : Nudie
T-shirt: Velour
Legohalsband: Present

Vardagslycka

Några happy momentes från dagen är att jag äntligen fick bytt min väska som har varit sönder i jag vet inte hur länge. 
Nu har jag en splitter ny väska som jag glatt kan slänga över axeln utan att behöva vara rädd för att halva ska ligga kvar på marken. Därefter lyckades jag match min buss helt perfekt, så det vara bara för mig att gå rakt in i bussen där jag kom strosande längs Magasinsgatan. Väl hemma träffade jag pappa som varit borta i affärsresa. Go som han är, hade han köpt med sig ett Juicy Tubes till mig vilket var en härlig överraskning. Det är dessa små saker som piffar upp vardagen, det är vardagslycka det! 






Fredag

Kom precis hem från staden och kan äntligen pusta ut, nu är skolveckan över och helgen är kommen.
Idag har det en sådan där vacker höstmorgon då solen  värmer i höstkylan och folk blir lyckliga för en liten stund när Göteborg badar i solens varma strålar. Nu väntas det middag med hela familjen (för en gångs skull) och sedan blir det Sex and the city kväll i goda vänners lag=) Ciao






Sommar 08


Äpplekaksmys

Efter att ha rusat hem genom regnet idag möttes jag av nybakad äpplekaka och en varm kopp te när jag kom innanför dörren. Helt underbart, ett sådant bemötande skulle man vilja ha varje dag. Efter en lång dag i skolan med massa genomgångar inför prov  så kom denna överraskningen som ett brev på posten.
Ikväll kurar jag ihop mig i mitt duntäcke och hoppar in i  Miss Carrie Bradshaws fantastiska värld medans regnet slår hårt mot fönsterrutorna, nu är det höst!







RSS 2.0