Who are you? Whoever you want me to be

Hittade precis ett roligt test där man kan se vilken personlighetstyp man är och vilka karriärer som skulle passa.
Jag blev allt mellan präst till entreprenör och skådespelare:) Jag som skådespelare?!Jag kan inte ens ljuga utan att jag rodnar, haha:)
 Gör testet du med http://se.41q.com/ puss på er

God morron ...

God morron alla sköna bloggmänniskor!

Nu är jag precis tillbaka efter min lilla morgon promenix, då jag även fick säga hej då till Matilda påvägen.

M och jag hade en helt lovely dag igår då vi låg och brände upp oss(eller jag iaf eftersom jag var så hypad att jag inte ens hann tänka ordet solkräm förän jag låg på stranden och riktigt känner strålarna bränna mot min hud). I den värmen så kan jag ju säga att vi var mer i vattnet än ovanför, så jag passade på att lära henne att vara under vattnet utan att hålla för näsan, vilket gav många härliga skratt:) Efter en kall, lång dusch och lite försenad siesta blev det pizza och kladdkaka till Sex And The City. Onyttigt jag vet, men har ju tränat som ett as hela vintern/våren för att bara kunna chilla och njuta nu under sommaren. Det är rätt knäppt tycker jag, man tränar hela året inför sommaren och bikinisäsongen för att man ska få den där drömkroppen etc men sen när sommmaren väl kommer släpper man alla regler och hälsosamma tankar och bara frossar under den tid som det verkligen "gäller". Jaja, man lever bara en gång och då ska man passa på att bara njuta och inte binda upp sig och begränsa sig till massa regler och måsten!

Nej nu är det dax för en liten power nap innan Ida kommer, fick inte tillräckligt med skönhetssömn då jag och Matilda låg uppe och snackade halva natten:)  och så jag behöver ladda upp batterierna inför min  stora Norgen resa. Tio dagar segling från Norge till Tyskland på världens näst största båt,med festivaler och seglarliv, ett riktigt äventyr! Som ni förstår kommer jag inte att kunna blogga under dess dagar men så fort jag kommer hem kommer ni att bli uppdaterade på allt roligt från min resa:) puss så länge

Tisdag

Puhh...är precis hemkommen från stan och är helt slut. Det är hett, hett, hett ute!  
Med tusen påsar och mycket springande fram och tillbaka i 30graders värme blir man helt knäpp tillslut och utan vatten och mat i sju timmar gör att man kan förväxlas med en galning:) Jag hittade dock lite fynd på rean men som vanligt blir det att jag seglar bort till "nyheterna" i stället. Detta var i alla fall vad som fick följa med mig  hem.

 
 
 

Rödvit randig tröja
- RedGreen

Armband - H&M
Skor - H&m
Svart linne - Monki
Sjal - Weekday
Ögonskugga - Make up Strore

Nu är det helt klart på tiden att jag skuttar ner och hjälper Anna med maten, jag har hela kylen för mig själv nu när päronen är i grekland så jag behöver hjälp med att tömma den innan jag åker . På torsdag händer det ,då åker jag och alla mina seglar kompisar upp till Norge för att segla,världens näst största båt, ner till Tyskland. Ett äventyr man troligen bara kommer att  får uppleva en gång i livet! härligt, härligt!  Nej nu måste jag verkligen dra mig...nu blir det käk och sen är det beachen nästa med en anna Anna , även känd som "Näcken" :) vad har ni för er?


Godmorron

God morron!
Nu har jag äntligen skapat mig min egna lilla blogg. Jag har länge virrat runt i bloggvärlden men jag har aldrig kommigt till skott med att ha en egen. Här kommer ni att kunna läsa om mode, musik och mina funderingar kring livet och vardagen.

Nu måste jag rusa...det blir en dag i stan med A idag och sedan är det beachen som gäller i detta medelhavsväder:)
ha en toppen dag, puss på er

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0