Nytt i Musikhörnan

Veckans nya plattor är Veronica Maggio och Taken By Trees. Jag har länge funderat på om jag ska köpa Veronica Maggios "nya" skiva och när Skivhugget hade 50% på alla plattor så tog det inte lång tid innan kortet var draget och jag var två skivor rikare=) Ingen besvikelse på någon av skivorna, båda går på replay 24-7 men har inte haft tid att riktigt lyssna på dem, men jag gillar verkligen Verinicas annorlunda men popsvängiga sound!
Nu ska jag försöka få läst företagsekonomiläxan ,men självklart har jag p3 som pluggsälskap! CiaoHösten är här!

Påväg hem från skolan idag slog det mig att nu är hösten verkligen här. De korta shortsen och de blommiga klänningarna har hängts in i gaderoben och ersatts av mysiga stickade koftor och varma raggsockar. Träden lyser röda-gul-oranga, luften blir sådär krispig och bitande kall på morgonen och löven dansar glatt i vinden medans måsskriken blir allt färre och färre. Ångest över att sommaren gick så fort men samtidit en lättnad över att man äntligen kan pusta ut efter den häktiska sommaren ,bara krypa upp i soffan med en kopp te med massa levande ljus, det är höst för mig det=)Måndag

Och så var veckan igång igen! Pluggberget bara växer och växer medans jag sitter uppkrupen i soffan med tända ljus, en gosig filt och en kopp rykande varmt te tilllsammans med syrran, myspys!
Något som jag har fått gjort idag är iaf att jag har städat mitt rum vilket inte händer alltför ofta, så nu blir mamma riktigt stolt över mig:) Snart väntar Beckkväll med syrran men innan dess blir det lite powerplugg med stört sköna Billy the vision and the dancers i bakrunden...puss pussSöndag

Så var det söndag kväll igen och ännu en vecka har gått! Helgen har varit helt toppen!
Fredag( jag räknar fredagar som helg^^) var as go eftersom jag fick sovmorgon ända till 10.30 pga jag hade studiedag. Jag, Ida och Sara var riktgit hurtiga och pallrade oss iväg till gymmet, sedan fick jag och Ida tvingat ihop det sista i vårt naturkunskapsarbete och som avslutning på dagen förtrollade Håkan Hellström mig och 17000 andra skrikande fans på Liseberg. Mer av fredagen kommer jag inte ihåg eftersom det mesta av mitt minne upptas av lyckoruset från Håkankonserten!  Lördag var inte sämre den, köpte ny mobil och lite nya skivor( ja , jag vet, jag är nog den enda i världen som köper skivor, men jag älskar verkligen att ha musik liggandes i hela mitt rum och bara vara mitt uppibland helt andra världar)  och sedan var det 80-tals fest och för en natt fick vi uppleva det glada 80-talet riktigt rejält! Hoppas ni har haft en super helg!  


Kreta 08
Lördag

Jag vet, jag vet, jag borde inte få ha en blogg med tanke på hur sällan jag uppdaterar!
 Men nu sitter jag här igen och panikskriver framför dator, ångest över att jag inte uppdaterat på mer än...ja, jag vet inte vad!
Jag förstår inte vart tiden tar vägen, det känns som att varje dag är helt fullspäckad och jag hinner knappt komma hem och säga hej till familjen förän jag sover som en stock.
Plugget, träning, kompisar på stan och resor ,så har mitt liv sett ut i mer än en månad nu i stort sätt ,och det är inte okej att bloggen kommer på 4.e plats!  
Jag har ju bland annat varit i Stockholm på klassresa, vilket var skitkul, party all night long säger jag bara! Sedan dess har jag dansat på skolans årliga kick off, sovit i en tvättstuga på klassfesten i Hunnebostrand, testat på capoira, köpt en ny mobil och varit på sexårs kalas med fiskedamm och hela baletten, men jag får ju inte glömma den underbara kväll som Håkan Hellström bjöd på på Liseberg igår, så magiskt bra! Att hoppa, nästan längst fram vid scenen, i takt med 17000 andra Håkan fans, på ett nästan julupplyst Liseberg är en lyckokänsla som inte går att beskriva,helt fenomenalt bra!
Planerna för denna kvällen är inte sämre de. Snart bär det av hem till Louise på 80-tals middag och det lär bli riktigt kul med tanke på dem sjukt snygga outfitsen man kommer att få se^^ hoppas att ni får en stört skön kväll ni med:) puss puss

Ps. Om vi har tur kanske jag kan lyckas lägga upp bilder och inlägg redan i natt! Ds.


Always Going

Hej där kära bloggare!
Nu har jag äntligen fått tillbaka mitt älskade internet efter hela FYRA MÅNADER! Jag skäms jätte mycket över att jag inte har kunnat uppdatera bloggen under en så här lång tid..men men, gjort är gjort och nu är det bara att ta nya tag.

Som ni säkert vet så avslutade jag denna underbara sommar med en veckas partyresa på Kreta med några av mina supersköna vänner. Det blev en resa vi alla sent kommer att glömma. Första gången utomlands utan föräldrar och att kunna få upptäcka en helt ny stad på egen hand gjorde resan till ett riktigt roligt äventyr! Massa sol och bad, svalkande glassar, härligt färgade drinkar och massa party all night long var apkul. Men nu har verkligtheten kommit ikapp mig och skolan rullar på för fullt, den ena läraren är värre en den andra och läxor och prov bara staplas på varandra MEN om en timma  och 15 minuter så har jag inga skolamåsten längre under fem dagar, om en timma och 15 minuter kommer jag tillsammans med hela klass 2D på Samksolan rulla ut från Göteborgs centralstation och tre timmar senare kommer vi att göra Stockholms gator osäkra:) Japp nu är det klassresa till Stockholm i fem dagar som gäller och det ska verkligen bli apkul! Förhoppningsvis kommer det att bli en del sköna second handfynd på söder, masshopping på PUB och en fika eller två för att vila trötta shoppingfötter:)

Nu måste jag verkligen dra mig för jag har ett tåg to catch men jag lovar efter Stockholmsresan ska jag allt bättra mig med bloggandet. Då blir det massa bilder och inblickar från livet som en 17årig Cornelia i vackra Göteborg...puss på er

RSS 2.0